מכשיר האיתור שיציל אתכם בלחיצת כפתור

כל מטייל יודע שאי אפשר להסתמך על הסמארטפון במקרה חירום, אז מה כן יוכל לעזור לכם בעת הצורך? הכירו את מכשיר האיתור החדשני והמתקדם שכל מטייל חייב לקחת איתו.

כל מטייל יודע שאי אפשר להסתמך על הסמארטפון במקרה חירום, אז מה כן יוכל לעזור לכם בעת הצורך? הכירו את מכשיר האיתור החדשני והמתקדם שכל מטייל חייב לקחת איתו.

 

בימים בהם אנחנו רודפים אחרי ה- WI-FI רק בשביל להעלות תמונה מהמקום הכי מדהים בעולם אנחנו שוכחים שלפעמים התקשורת הכי חשובה, היא זו שתסייע לנו במקרה חירום ואף תרגיע את מי שנמצא בבית.

תקשורת סלולרית אין בכל מקום, ואם להיות מדויקים היא קיימת רק ב- 10 אחוזים על פני כדור הארץ, למזלנו קיימת רשת לווייני אירידיום הנותנת מענה בדיוק בשביל זה. הכירו את מגנוס, מכשיר איתור לווייני שמציל חיים.

 

יתרונות המכשיר הלווייני

במקום שהמשפחה תצטרך לבדוק מתי הייתם מחוברים לאחרונה או האם ההודעה כבר מסומנת בוי כחול, יש דרך פשוטה וחדשנית לשמור על קשר עם כולם ובמקביל ליהנות מהטיול בידיעה שבכל שלב אתם בטוחים.

מכשיר האיתור הוא קומפקטי, קטן וקל לנשיאה (86*72*44 מ"מ), כך שלא תרגישו אותו בין כל הציוד שעל גבכם, למען האמת הוא אפילו יוריד מכם ומהקרובים לכם עומס של דאגות ומחשבות.

 

אחד היתרונות הבולטים של המכשיר הלווייני הוא ששתי סוללות AA מסוג ליתיום יספיקו לכם לשבועיים, זאת כאשר המכשיר פועל במהלך היום (בשטח פתוח) וכבוי בלילה. כדי להבין כמה זה משמעותי, טלפון לווייני למשל זקוק לטעינה חשמלית אשר לא זמינה בתנאי שטח וטראקים במקומות מרוחקים.

חשוב להדגיש שמכשיר האיתור עמיד בכל תנאי מזג האוויר – חום וקור קיצוני, גשם, שלג, מים עד עומק של 3 מטרים, נפילות ואבק.

 

איתור לוויני בתנאים קיצוניים של חום, קור ובמים בעומק של 3 מטרים.

 

מה אפשר לעשות עם מכשיר האיתור הלווייני?

מכשיר האיתור אותו לוקחים מטיילים למסלולים ברחבי העולם, מסייע בעת מצוקה ואף מאפשר שימוש בתכונות מתקדמות ומגוונות. יצירת תקשורת דו כיוונית, המאפשרת לשלוח הודעת SMS או אימייל כולל חיבור לרשתות חברתיות. כמו כן, שימוש בכפתור "הכל בסדר" מאפשר לשלוח הודעה ישירות לאנשי הקשר עם מיקום מדויק (פעולה המומלצת בתחילת כל מסלול ובסופו).

 

יכולת מעקב מרחוק על עדכוני מיקום בזמן אמת ויצירת מפה פרטית, כך שכל עת ניתן לדעת האם נשארתם על המסלול, או אולי חלו שינויים בזמנים והמרחקים אשר הגדרתם לעצמכם מראש.

לחיצה על כפתור המצוקה (SOS), שולח אות למוקד הפועל 24/7, אשר מאפשר סיוע וייעוץ להתנהלות בתנאי השטח בהם אתם נמצאים.

 

דרך נוחה וקלילה לשלוח הודעות טקסט מתאפשרת בעזרת האפליקציה החינמית Earthmate, אשר מחברת סמארטפונים כמקלדת ומסייעת בהקלדה וקריאת טקסטים. מומלץ ליתר ביטחון להוריד את האפליקציה על גבי מספר טלפונים, כמובן שאם המכשיר שברשותכם איזו זמין מסיבות אילו או אחרות תוכלו להוציא את ההודעות המובנות במכשיר הלווייני ללא כל קשר. 

 

תוכלו באמצעות האפליקציה אפילו ליצור מפה טופוגרפית ולהשתמש בה כאמצעי ניווט בשטח באופן המדמה מצפן.

המכשיר מוכיח את עצמו על בסיס יומיומי במגוון אירועים בעיקר בזכות רשת התקשורת האמינה עליה הוא מושתת. אם טלפון לווייני דורש תקשורת רציפה עם הלוויין כדי להוציא אות, למכשיר האיתור מספיק שבריר שנייה כדי לשלוח את ההודעה. זאת כל עוד הנך נמצא תחת כיפת השמיים ולא במקום סגור או תחת יער סבוך, שם מומלץ להגיע לקרחת היער או מקום גבוה דיו.

 

אז עכשיו כשאתם מארגנים את רשימת ציוד ההישרדות שלכם, אל תשכחו פרט או יותר נכון מכשיר אחד קטן וחשוב שיכול להציל חיים.